Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (3.28 secunde)
Liderii Aliantei Dreptate si Adevar s-au intalnit sambata seara la Cluj Napoca in cadrul a ceea ce presa denumea deja impacarea dintre liberali si democrati si relansarea Aliantei.
De asemenea, o mare parte dintre liderii PSD au inclinat, la intalnirea de sambata, ca noua conducere aleasa la Congresul ordinar din 2007 sa aiba tot un mandat de doi ani, urmand sa fie investita si sa raspunda de rezultatele de la alegerile parlamentare din 2008.
Presedintele Traian Basescu implineste, sambata, 55 de ani, el urmand sa sarbatoreasca evenimentul impreuna cu familia. ... astazi, sambata, 4 noiembrie a.c.) merg la o nunta la Brasov", ne-a declarat Mircea Basescu, adaugand:
Activitatea intensa a ministrilor PD este unul din principalele motoare ale integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, a declarat, sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean al PD Galati, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
In ceea ce priveste Consiliul de Coordonare Local de sambata, 18 noiembrie a.c., acesta se va desfasura sub auspiciile unui BPJ care vineri a dat "castig de cauza" nemultumitilor de la nivelul institutiilor de stat constantene.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
Onoruri pentru fostii lideri ai PSD Mircea Geoana a mai declarat sambata, la Conferinta extraordinara de la PSD Prahova, ca sustine propunerea prahovenilor de a infiinta, prin Statut, functia de presedinte de onoare sau de presedinte fondator al partidului, pe care ar urma sa o ocupe Ion Iliescu.
Peste o mie de liberali din judetul Constanta au participat sambata la Conferinta Teritoriala a Partidului National Liberal, reusind sa realizeze o adevarata demonstratie de forta politica, ca raspuns la tensiunile care au afectat partidul in ultimul timp.
CNC al PD a ales sambata toti cei noua secretari executivi pentru posturile vacante, printre noii lideri democrati fiind si Elena Udrea. ... Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Zeci de mii de persoane s-au adunat, sambata, la Washington, in fata cladirii Capitoliului, pentru a protesta fata de razboiul din Irak si pentru a cere retragerea trupelor americane din aceasta tara.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
PLD isi alege sambata, in cadrul Congresului de constituire a formatiunii, structura de conducere si programul politic, Theodor Stolojan fiind candidatul pentru functia de presedinte al partidului. ... La evenimentul de sambata sunt asteptati peste 1.500 de participati.
seara zilei de vineri sau ziua de sambata. Anuntarea formulei restructurate a Cabinetului in cursul zilei de sambata il indeparta pe premier cu doar o zi de un termen cu care si presedintele Basescu, si forte politice interne il presau.
Dupa intalnirea cu presedintele suspendat Traian Basescu care a avut loc, sambata, la Bucuresti, democratii bihoreni nu-si mai revin din emotii.
Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
Basescu s-a relaxat sambata plimbandu-se prin Mamaia, prilej pentru o noua baie de multime, dar si pentru o alta disputa cu ziaristii care ii urmareau miscarile.
Ministrul Transporturilor spune ca, in ultimii 16 ani, singurul concediu pe care l-a petrecut in afara tarii a fost in Grecia. ... De fapt, familia ministrului se bronzeaza, inca de saptamana trecuta, pe litoralul din statiunea Mamaia, urmand ca de sambata aceasta sa-si mute aria "de interes" pe plaja bulgareasca.
google-analytics.com